عکاسی کاربردی

آموزش کاربردی عکاسی

عکاسی کاربردی

آموزش کاربردی عکاسی

در این وبلاگ مقالات آموزشی در خصوص عکاسی کاربردی ارایه خواهد شد.

۴ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

۲۸
تیر

قراردادهای کاری که بر اساس آن فرد یا شرکتی تعهد انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دستمزدی مشخص به عهده می‌گیرد فریلنس (Freelance) نام دارد. فریلنسر کسی است که این سرویس‌ها و خدمات را بدون تعهد طولانی مدت به کارفرما ارائه می‌دهد و معمولاً ساعتی، روزانه یا پروژه‌ای دستمزد خود را دریافت می‌کند. به عبارت دیگر، این شغل یکی از راه های کسب درآمد بدون داشتن سرمایه اولیه است.

موسیقی، نویسندگی، روزنامه نگاری، برنامه نویسی، عکاسی، تصویرسازی ،طراحی گرافیک، طراحی سایت و برخی فعالیت‌های مهندسی معماری از جمله زمینه‌هایی است که در آن فریلنسینگ فعالیت می‌کند. برخی از مشتریان این سایت خواستار امضا و عقد قرارداد با فریلنسرها هستند؛ درحالی که برخی دیگر کار را با توفق‌های کلامی شروع می‌کنند. همچنین بعضی از فریلنسرها ممکن است هزینه اجرایی کل پروژه را تخمین زده و در ابتدای شروع کار، بیعانه درخواست کنند. از این‌رو می‌توان گفت عملکرد فریلنسرها با هم بسیار متفاوت است.

اقتصاد گیگ در حال رونق است. بر اساس گزارش فوربس، بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵، ۹۴ درصد از ۱۰ میلیون شغل ایجاد شده به صورت آزاد یا موقت بوده است. برای فریلنسرها، این نشان‌دهنده تقاضای زیاد در بخش‌ها و صنایع مختلف و کاهش مداوم مشاغل سنتی ۹ تا ۵ روزه است.

چگونه فریلنسر شویم؟

همان‌طور که قبلاً گفتیم فریلنسینگ یا آزادکاری یکی از بهترین راه‌ها برای کسانیست که می‌خواهند برای خودشان کار کنند. فریلنسرها می‌توانند در آنِ واحد برای چند کارفرما کار کنند و از مهارت‌های مختلفشان برای پول درآوردن استفاده کنند. حتی تایم کاری‌شان دست خودشان است و در هر موقع از روز که دوست دارند می‌توانند کار کنند.

به نظر ایده‌آل می‌آید، نه؟ به خصوص اگر دوست ندارید زیاد با افراد سر و کله بزنید، با فریلنسری می‌توانید از کار کردن در محیط دلخواه خود لذت ببرید و از اینکه ابتکار عمل دست خودتان است، خرسند باشید؛ چون این بهترین کار برای شماست.

در کل برای فریلنسینگ بهتر است مهارت‌های نرم شخصی و شغلی خود را افزایش دهید تا یک فریلنسر حرفه‌ای‌تر باشید، مثل مدیریت زمان، کنترل تفکر، قدرت مذاکره و کلی مهارت دیگر!

در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که برای آنکه به یک فریلنسر حرفه‌ای تبدیل شوید چه ویژگی‌هایی باید داشته باشید.

چگونه خودمان را برای ورود به دنیای فریلنسینگ آماده کنیم؟

در مورد کارهایی که می‌توانید انجام بدهید، فکر کنید. شاید شما یک نویسنده باشید یا یک عکاس، ریاضیدان، طراح وب، بازاریاب، تصویرساز، دانشمند یا حتی بافنده سبد! حتماً برای شما کار پیدا خواهد شد. کافی است بدانید از چه چیزی واقعاً لذت می‌برید؟ نقاط قوت شما کجاست؟ از کلیه کارهایی که تصور می‌کنید می‌توانید به وسیله‌شان کسب درآمد کنید، یک فهرست تهیه کنید.

تنها علایق و مهارت‌های خودتان را ننویسید. هر چیزی را که فکر می‌کنید از پسش برمی‌آیید، یادداشت کنید. هر آنچه تا به حال درباره ویژگی‌های فریلنسرها شنیده‌اید را به کلی فراموش کنید. پیش از شروع کار، به هیچ وجه، خودتان را محدود نکنید.

کمی بازار را ارزیابی کنید. جدای از اینکه هر مهارتی جایگاه خاص خود را دارد، شما باید دنبال مهارتی باشید که بیشتر از همه، بازار خواهانش هست. اگر قصد دارید به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنید، توصیه ما به شما این است که دنبال مهارتی باشید که مردم، بیشتر بابت آن پول می‌دهند یا حداقل قابلیت توسعه دادن در حوزه موردعلاقه‌تان را در آینده داشته باشد. حتماً پیرامون بازار کار حوزه‌ای که قرار است در آن فعالیت داشته باشید، تحقیق کنید.

برنامه ریزی یکی از اصول مهم در فریلنسینگ است

برای خودتان برنامه داشته باشید. یک نرخ منطقی برای هر ساعت کار خودتان در نظر بگیرید، و البته از قیمت رقبا نیز خبر داشته باشید. به خاطر داشته باشید که هر چه تجربیات بیشتری داشته باشید، خواهید توانست به مراتب نرخ بیشتری برای ساعات کاری خود تعیین کنید.

مشخص کنید که به چه مقدار کار کردن احتیاج دارید، البته برای کسی که تازه فریلنسینگ را آغاز کرده است، بهتر است برنامه‌ای برای پیش بردن سریع‌تر کارها داشته باشید. مثلاً یک پروژه به خصوص چندساعته تمام می‌شود و همچنین، چند پروژه را می‌توانید به طور هم‌زمان و سروقت به اتمام برساند. در هر صورت وقتی پروژه‌های جدید را با برنامه برمی‌دارید، خیالتان راحت می‌شود که چه از لحاظی مالی و چه از لحاظ زمانی، خسته‌کننده نخواهند بود.

چگونه خودمان را معروف کنیم؟

به اسم خودتان مانند یک برند، اعتبار ببخشید. هرگز فراموش نکنید که به عنوان یک فریلنسر برای خودتان کسب‌وکار دارید. در واقع، با شناساندن خود، محصولتان را معرفی می‌کنید. به این فکر کنید که چه چیزی باعث می‌شود شما از رقبا متفاوت‌تر به نظر برسید. آیا شما شوخ‌طبع هستید؟ آیا شما واقعاً کارآمد هستید؟ آیا شما سابقه آموزشی قوی دارید؟ از هرکدام از ویژگی‌های مطلوبتان، به نفع خود استفاده کنید.

اسم و اعتباری که برای خود ساخته‌اید، به تنهایی بیانگر رزومه شما نخواهد بود. فعالیت‌های شما در فضای مجازی، کارت ویزیت شما و در نهایت، هر چیزی که از طریق آن با مشتریان‌تان ارتباط برقرار می‌کنید وسیله‌ای برای شناساندن شما خواهند بود.

کسب‌وکارتان را در فضای مجازی گسترش بدهید. برای خودتان یک وب‌سایت راه‌اندازی کنید و در شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر، اینستاگرام، لینکدین و ... فعال باشید. هرچه مردم سریع‌تر به شما دسترسی داشته باشند، مطمئناً برای شما بهتر خواهد بود. وقتی برای کاری درخواست یا رزومه ارسال می‌کنید، می‌توانید از لینک‌ها با پلتفرم‌های مختلف برای معرفی خود استفاده کنید. این کار به کارفرمایان این امکان را می‌دهد که به راحتی سابقه شما را چک کنند.

اهمیت انجام این امور در این است که تمامی فرصت‌های شغلی را در مسیر شما قرار خواهد داد. حتی اگر در اول کار، درآمد بالا نداشته باشید، حداقل به خاطر تجربه‌ای که از انجام دادن آن کار کسب می‌کنید، ارزشش را خواهد داشت.

برای کار بجنگید. در دنیای فریلنسرها، به کسی پول می‌دهند که زرنگ، مصمم و رقابت‌طلب باشد (این را یک فریلنسر به شما می‌گوید!). تنها به خاطر اینکه وب‌سایت یا اسم و برند شخصی دارید، منجر به این نمی‌شود که کارفرمایان سراغ شما را بگیرند. پیشنهاد بدهید و باز پیشنهاد بدهید. هر چه بیشتر برای انجام دادن کارها پیشنهاد بدهید، احتمال قبولی‌تان بیشتر است. شما بایدبرای گرفتن کارهای موردعلاقه‌تان تلاش کنید.

ارزش کارهای کوچک را بدانید. زمانیکه هنوز در عرصه فریلنسینگ تازه‌کار هستید، کارها و دستمزدهای اندک می‌تواند برای شما بهترین باشد. ممکن است بسیاری از فریلنسرهای باتجربه نسبت به پروژه‌های کوچک بی‌توجه باشند، پس باید شما سفت به آن پروژه‌ها بچسبید.

به کارفرما یک پیام شخصی ارسال کنید و علاقه واقعی‌تان را به کار ابراز کنید، مهم نیست که چقدر کوچک باشد. وقتی اولین پروژه خود را تکمیل کردید، می‌توانید سابقه مثبتی برای خودتان ایجاد کنید و به این ترتیب، نمونه کار هم خواهید داشت.

برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. کار کردن به‌عنوان فریلنسر به شما این امکان را می‌دهد که در خانه بمانید. در عین حال، این خطر هم وجود دارد که الکی وقت تلف کنید. برای خودتان برنامه تنظیم کنید و به آن پایبند باشید!

مهم‌ترین مزیتی که نوشتن برنامه به قلم خودتان دارد، این است که می‌توانید سلایق شخصی‌تان را در آن دخالت بدهید. ممکن است، بهترین عملکرد شما زمانی باشد که هر یک ساعت استراحت داشته باشید، یا ممکن است بهترین عملکرد شما زمانی باشد که ده ساعت مداوم پشت میز پای یک پروژه به خصوص بنشینید. همه‌چیز به شما بستگی دارد. مهم این است که با برنامه باشید.

اطمینان حاصل کنید که زمان کافی ببرای بررسی کار، گرفتن بازخورد از کارفرما و انجام اصلاحات لازم را در اختیار دارید. پایبند بودن به برنامه‌ای مشخص، زمانی که خودتان رئیس خودتان هستید کمی دشوار است، اما دشوارتر زمانی است که پروژه را سر وقت تمام نکرده باشید. وقتی زمان‌تان را به خوبی مدیریت کرده باشید، خواهید توانست خروجی باکیفیت‌تری ارائه دهید، که همین موضوع، شما را به سمتِ انجام کارهای بیشتر سوق خواهد داد.

انتقادها را با گشاده‌رویی بپذیرید. فریلنسرها معمولاً برای کارفرمایان زیادی کار می‌کنند، این یعنی آن‌ها باید سبک‌کار خود را متناسب با شرایط جدید تطبیق دهند. اما در طی روند کار ممکن است گاهی اختلاف نظرهایی پیش بیاید. زمانیکه کارفرمایی به شما بازخورد می‌دهد، خوشحال باشید و از بازخورد او استقبال کنید. آن‌ها شما را استخدام کرده‌اند که کارشان را راه بیندازید، بنابراین هرچه می‌گویند را انجام دهید.

مزایای فریلنسر شدن

  1. آزادی در انتخاب کارفرما
  2. انعطاف‌پذیری در کار
  3. شما رئیس هستید
  4. دیگر خبری از کاغذبازی‌های اداری نیست
  5. کنترل سرنوشتت دست خودتان است
  6. موقعیت مالی‌تان را ارتقا می‌دهید
  7. کنترل مقدار پیشرفت در کار دست خودتان است
  • مهریار مهدوی نادری
۲۳
تیر

اکانت وریفای شده PeoplePerHour

سوالات متداول 

- آیا PeoplePerHour ارزش استفاده دارد؟

تمام سایت های فریلنسینگ مزایا و معایب خود را دارند که در بسیاری از موارد مشابه هم هستند. پرداخت هزینه خدمات بر روی بیشتر این وب سایت ها اجباری است. امکان وجود حساب های کاربری غیر واقعی و یا امکان کلاهبرداری در این پلتفرم ها زیاد است. اکانت PeoplePerHour یک راه عالی برای افرادی است که می خواهند وارد صنعت فریلنسینگ شوند و به دنبال ساخت شهرت و اعتبار هستند. همچنین افرادی که به دنبال پروژه های تخصصی گرانقیمت هستند، می توانند با عدم پرداخت 20 درصد هزینه کمیسیون، درآمد خوبی را در PeoplePerHour کسب کنند.

اگر کاربران دستورالعمل ها را به دقت دنبال کنند و در انتخاب مشتریان خود توجه کافی داشته باشند، PeoplePerHour می تواند یک پلتفرم قابل اعتماد باشد. این مجموعه، فریلنسرها را به کسب و کارهای مرتبط متصل می کند و می تواند فرصت های شغلی بیشتری را برای فریلنسرها به وجود آورد.

 

 

 

سفارش اکانت وریفای شده PeoplePerHour

2,200,000 تومان                                        

✅ جهت سفارش با شماره 09109404811 تماس یگیرید.

 

 

  • مهریار مهدوی نادری
۲۲
تیر

معرفی سایت PeoplePerHour  برای فریلنسرها و ارائه دهندگان خدمات

Description: کسب درآمد ارزی از سایت Peopleperhour

آشنایی با مفهوم سایت های فریلنسری

اگر بخواهیم سایت های فریلنسری خارجی را به چیزی تشبیه کنیم، باید آن‌ها را مشابه با تخته‌ای پر از عناوین شغلی دانست که توسط یک اپراتور کارجو و کارفرما را به یکدیگر متصل می‌کند. در حال حاضر سایت‌های زیادی در این زمینه در حال فعالیت هستند که در برخی موارد جزئی با یکدیگر تفاوت داشته اما به طور کلی شبیه یکدیگر بوده و همگی با هدف اتصال کارجو و کارفرما در حال فعالیت هستند. بنابراین در تمامی این سایت‌ها، کارفرما آگهی موقعیت شغلی مورد نیازش را نشر می‌دهد، تا کارجوهای مرتبط آن را مشاهده کرده و در صورت یکی بودن شرایط مد نظر هر کدام، درخواست کار را برای کارفرما ارسال کند.

بنابر این فرد فریلنسر باید در سایت ثبت نام کرده و با ایجاد یک رزومه شخصی و تعیین نرخ برای انجام پروژه های مختلف، به دنبال کار بگردد. البته در صورتی که کارفرما نیز با مشاهده رزومه فریلنسرهای مختلف، شخص مورد نظر خود را پیدا کند، می‌تواند برای وی درخواست همکاری ارسال کند. لازم به ذکر است که جزئیات ارسال درخواست همکاری چه از سوی کارفرما چه از سوی کارجو در سایت‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است.

در حال حاضر سایت‌های دورکاری خارجی بسیار توسعه یافته‌اند. به عنوان مثال در چند سال اخیر، بسیاری از این سایت‌ها، پنل ارتباط پیامی ایجاد کرده‌اند که با استفاده از کارفرما و کارجو می‌توانند در هر لحظه از زمان با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و و جزئیات پروژه را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. بنابراین می‌توان گفت سایت های دورکاری خارجی در عین سادگی که دارند، درآمدزایی هم آسان کرده‌اند.

شروع کار با PeoplePerHour چگونه است؟

اگر می خواهید به عنوان فریلنسر در PeoplePerHour عضو شوید، باید ابتدا احراز هویت شوید. این پروسه با ارسال یک درخواست آغاز می شود. زمانی که درخواست شما قبول شد، می توانید حساب کاربری خود را در وب سایت PeoplePerHour ایجاد کنید. در این حساب کاربری می توانید در خصوص تجربیات، عنوان شغلی و حداکثر 10 مهارت شغلی (با توجه به کلمات کلیدی مندرج در سایت)، نمونه کارها و نرخ دلخواه برای کار در هر ساعت را ذکر کنید.

البته فرایند احراز هویت در این وب‌سایت برای ایرانیان چندان ساده نیست. بنابراین، پیشنهاد می کنیم که در صورت نیاز از طریق این بلاگ نسبت به سفارش افتتاح حساب وریفای شده   PeoplePerHour اقدام کنید.

در ادامه، شما می توانید پروژه هایی که با مهارت ها و سطح تجربه شما همخوانی دارند را جستجو کنید.

 PeoplePerHour این کار را به صورت اتوماتیک انجام می دهد؛ اما شما هم می توانید با جستجو در خصوص این موارد، سرعت پیدا کردن پروژه ها را افزایش دهید. شما همچنین می توانید در تنظیمات سایت قید کنید که در صورت ایجاد پروژه های جدید، شما را باخبر کند.

 

زمانی که پروژه مورد علاقه خود را پیدا کردید، می توانید برای انجام آن درخواستی را ارسال کنید. این درخواست نوعی پروپوزال است که باید در آن توضیح دهید چرا برای این پروژه مناسب هستید و چرا مسئول پروژه باید شما را انتخاب کند. شما می توانید پیشنهادات کلی را در خصوص خدمات خود ارائه کنید. از این طریق، کسب و کارها می توانند به هنگام جستجو برای فریلنسرهای احتمالی، شما را پیدا کنند.

کسب درآمد در PeoplePerHour چگونه است؟

پس از آنکه بر سر یک نرخ برای انجام پروژه به توافق رسیدید، مشتری بخشی از هزینه را در حساب سپرده می کند تا امنیت مالی پروژه، هم برای فریلنسر و هم برای مشتری تضمین شود. صدور فاکتور به صورت اتوماتیک از طریق PeoplePerHour انجام می شود و پس از آنکه مشتری اجازه پرداخت را صادر کرد، هزینه به حساب PPH شما واریز می شود.

توصیه می شود حداکثر ظرف 60 روز پول را از حساب PPH خود بردارید؛ چرا که بیش از این بازه زمانی، ممکن است هزینه اضافی 6 پوند از حسابتان کسر شود. انتقال پول از حساب PPH به حساب بانکی دو الی سه روز کاری زمان می برد.

شما می توانید هزینه کار خود را به پوند انگلیس، دلار آمریکا و یا یورو دریافت کنید. هزینه تبدیل ارز چیزی در حدود 2.5 درصد است.

لازم به ذکر است که می‌توانید از طریق کردیت کارت، حساب پی پال یا پایونیر نسبت به دریافت درآمد خود اقدام کنید. در صورت نیاز می‌توانید از طریق سفارش افتتاح حساب وریفای شده پی پال نسبت به افتتاح حساب پی پال وریفای شده اقدام کنید.

هزینه ها در وب سایت PeoplePerHour

هزینه خدمات با نرخ 20 درصد به ازای هر پروژه کمتر از 250 پوند (حدود 350 دلار) برای فریلنسرها در نظر گرفته می شود. هرچه میزان فروش در این وبسایت بیشتر شود، نرخ هزینه ها کاهش می یابد. به عنوان مثال، هزینه خدمات پروژه هایی با بازه قیمتی 250 تا 5000 پوند با نرخ 7.5 محاسبه می شود. این در حالی است که برای پروژه هایی با ارزش بیش از 5000 پوند این نرخ به 3.5 درصد کاهش می یابد.

 با این حال، اگر شما به طور همزمان دو پروژه 200 پوندی را برای دو کاربر مختلف انجام دهید،  PeoplePerHour  بیست درصد از درآمد هر پروژه را به عنوان خدمات برداشت می کند. همچنین برای هر فاکتور هزینه ثابت 2.5 پوند در نظر گرفته می شود.

فریلنسرها می توانند در ماه 15 پروپوزال رایگان را برای دریافت پروژه های مختلف ثبت کنند. به ازای 15 الی 20 پروپوزال وب سایت هزینه 5.95 پوند، به ازای 20 الی 25 پروپوزال هزینه 8.95 پوند، به ازای 25 الی 40 پروپوزال هزینه 14.95 پوند و به ازای 40 الی 65 پروپوزال هزینه 19.95 پوند در نظر گرفته می شود. هزینه های فوق از حساب فریلنسر کم می شود.

با توجه به روش های پرداخت، ممکن است تبدیل پول و کارهای بانکی نیز هزینه هایی را در بر داشته باشد. شما می توانید این هزینه ها را در فاکتور پیشنهادی خود برای صاحبان پروژه لحاظ کنید اما ممکن است خریداران نسبت به این اقدام بازخورد خوبی نداشته باشند.

امنیت برای ارائه دهندگان خدمات

در خصوص پروژه هایی که آسان به نظر می رسند و پول بسیار خوبی برایشان پیشنهاد می شود، محتاط باشید. چنین شرایطی بسیار ایده آل هستند و احتمال کلاهبرداری در چنین مواردی بسیار بالاست. این امر به ویژه برای مواردی که سفارش دهنده برایتان آشنا نیست، باید مورد توجه قرار بگیرد.

کاربرانی که از شما نمونه های رایگان می خواهند و یا شما را به انجام نمونه کارهای مجانی تشویق می کنند، دوری کنید. چرا که این افراد غالبا درصدد انجام کار خود بدون پرداخت هزینه آن هستند. اگر حساب کاربری شما و اطلاعات موجود در آن برای مشتریان کافی نیست و می خواهید با انجام یک نمونه کار نظر آن ها را جلب کنید، حتما کیفیت کار را پایین بیاورید یا آن را با کمک واترمارک علامت گذاری کنید. تمامی این مکاتبات را از طریق pph و وبسایت PeoplePerHour انجام دهید.

پیش از شروع کار، مطمئن شوید که بیعانه توسط سفارش دهنده پرداخت شده است.

اطلاعات شخصی خود را با دیگران به اشتراک نگذارید. این امر به ویژه قبل از قبول شدن رسمی پروپوزال اهمیت دارد. اطلاعات شخصی شامل اطلاعات بانکی، آدرس و فرم های هویتی است. حساب هایی که احتمال می دهید کاربرانشان کلاهبردار هستند را گزارش کنید.

اگر مشتری از کارتان ناراضی است، دو نسخه رایگان اصلاح شده را می توانید پیشنهاد دهید تا موقعیت را حل کنید. در صورت عدم پذیرش مشتری و عدم تمایل وی به پرداخت دستمزد می توانید موقعیت را به PeoplePerHour  گزارش کنید.

مقایسه PeoplePerHour با وب سایت های Freelancer و  Upwork 

وب سایت PeoplePerHour در مقایسه با سایر سایت های فریلنسری مانند Upwork و Freelancer.com عملکرد مشابهی دارد. یکی از موارد نگران کننده در مورد وب سایت Freelancer.com این است هر کسی، بدون نیاز به دریافت تایید یا احراز هویت، می تواند در آن عضو شود. بنابراین، مشخص کردن کیفیت و میزان تجربه فریلنسرها در این وبسایت بسیار دشوار است.

یکی از مواردی که وب سایت PeoplePerHour را در مقایسه با سایر پلتفرم‌های موجود متمایز می کند، ایجاد امکان استخدام فریلنسرها در موقعیت های جغرافیایی مشابه با خریداران و سفارش دهندگان است. در این وبسایت شما می توانید فریلنسری هایی را در موقعیت جغرافیایی خود استخدام کنید و بدین ترتیب، در صورت رضایت از عملکرد، موقعیت برای همکاری های بلند مدت فراهم می شود. بدین ترتیب، فریلنسرها می توانند در طولانی مدت، فرصت های شغلی بهتری را در محل زندگی خود کسب کنند.

در مقایسه با Upwork، مشاغلی که وب سایت PeoplePerHour پیشنهاد می دهد درآمد بالاتری دارد. البته این امر در خصوص تمامی مشاغل ثبت شده در این وبسایت صدق نمی کند. دسته بندی مشاغل در وب سایت Upwork محدود تر است و نرخ خدمات ارائه شده در این وبسایت، در مقایسه با PeoplePerHour، گران تر می باشد؛ با این حال، وب سایت Upwork در نظرسنجی ها و بررسی های انجام شده، رتبه بالاتری را نسبت به PeoplePerHour کسب کرده است.

آیا استفاده از PeoplePerHour ارزشش را دارد؟

در نهایت، تمام وب سایت های فریلنسینگ فعال در این حوزه، مزایا و معایب خاص خود را دارند و از بسیاری از جنبه ها به هم شبیه هستند. به عنوان مثال، هیچ کدام از وب سایت های موجود از خطر نفوذ کلاهبرداران مصون نیستند. وب سایت Upwork ممکن است کلاهبرداران بیشتری را به خود جذب کند، چرا که بسیار مشهور است. سایر وب سایت های فعال در این حوزه نیز حتی با وجود کنترل ها و مراقبت های شدید،  گاها با کلاهبرداری و همچنین فریلنسرهای غیر صادق و کلاهبردار دست و پنجه نرم می کنند.

تمام وب سایت های فریلنسینگ هزینه خدمات دارند و این نرخ ممکن است برای هر وب سایتی متفاوت باشد. بر این اساس، هزینه ای که شما حاضر هستید برای پروژه خود صرف کنید و رویکردتان برای به انجام رساندن این کار، می تواند به شما در انتخاب بهترین گزینه کمک کند.

تا زمانی که مشتریان و فریلنسرها به دقت انتخاب شوند و مراحل ایمنی توصیه شده به طور دقیق  دنبال شوند، سایت PeoplePerHour گزینه قابل اعتمادی برای برقراری ارتباط میان کسب و کارها و افراد با استعداد و توانمند در حوزه های مختلف است.

 

 

  • مهریار مهدوی نادری
۲۱
تیر
 

افتتاح حساب وریفای شده پرسنال پی پال(PayPal)

پی پال یکی از بزرگترین کیف پول های اینترنتی شناخته شده در دنیا می باشد ، امروزه یکی از ملزومات مهم برای هر فریلنسر که می خواهد در سایت های فریلنسری خارجی فعالیت کند

داشتن یک حساب پی پال  می باشد.

اگر در سایت های فریلنسری بزرگ چون سایت Freelancer ، سایت Upwork ، سایت Fiverr ، سایت People Per Hour یا دیگر سایت های فریلنسری می خواهید فعالیت کنید با توجه به اینکه افتتاح حساب بانکی در خارج از کشور سخت می باشد و در واقع استفاده از حساب بانکی خارجی برای دریافت درآمد از سایت های فریلنسری برای افراد ایرانی توصیه نمی شود ، اما ما به شما حساب پی پال را پیشنهاد می کنیم مجموعه اکانت فریلنسر امکان افتتاح حساب پی پال به همراه ارائه مدارک را برای شما عزیزان فراهم می کند.

 

سوالات متداول سایت پی پال

مدارک لازم برای افتتاح حساب پی پال چیست؟

برای افتتاح حساب پی پال نیازمند اسکن با کیفیت از پاسپورت می باشد

مدت زمان تحویل اکانت وریفای شده پی پال چقدر می باشد؟

مدت زمان تحویل اکانت وریفای شده پی پال 2 تا 3 روز کاری می باشد

وریفای شماره تلفن در سایت پی پال به چه صورت انجام می شود؟

برای وریفای شماره تلفن در سایت پی پال می توانید از 2 روش معمول استفاده کنید

  • اجاره شماره تلفن های خارجی و معتبر برای استفاده در سایت پی پال
  • وریفای پی پال با شماره های ثابت و بدون هزینه

آیا امکان شارژ ویزا کارت های متصل به حساب پی پال وجود دارد؟

خیر , ویزا / مستر کارت های متصل به حساب خاصیت شارژ مجدد را دارا نمی باشند و باید پس از به اتمام رسیدن تاریخ کارت نسبت به خریدن کارت جدید اقدام کنید.

در صورتی که حساب پی پال لیمیت شود چه مدارکی به ما ارائه می شود؟

لیمیت شدن حساب پی پال به علت های مختلف ممکن است برروی حساب پی پال شما اعمال شود ، این محدودیت اعمال شده به حساب پی پال شما می تواند به صورت دستی توسط کارشناسان سایت پی پال یا توسط ربات های سایت پی پال اعمال شوند . در صورتی که تخلفی توسط شما صورت نگرفته باشد ، با ارائه مدارک مورد نظر سایت پی پال مشکل محدودیت از حساب پی پال شما برداشته می شود. در صورتی که سایت پی پال حساب شما را لیمیت کند، این مدارک توسط ما به سایت پی پال ارائه می شود.

با وجود تحریم ها به چه صورت می توان با حساب پی پال از ایران کار کنیم؟

با توجه به اینکه ایران جزو کشور های تحریم شده سایت پی پال به حساب می آید ، لذا هر اطلاعاتی مرتبط با ایران باعث بوجود آمدن مشکل برای حساب شما می شود .لذا آی پی ایران هم برای حساب پی پال شما مشکل بوجود می آورد. برای اتصال به حساب پی پال ، حتما باید از سرور مجازی و آی پی اختصاصی استفاده کنید و استفاده از vpn ، proxy و دیگر موارد برای شما مشکل بوجود می آورد و مورد مهم دیگر این هست که نباید تغییر آی پی بیش از حد برروی حساب پی پالتان داشته باشید.

چه مواردی برای جلوگیری از لیمیت شدن حساب پی پال باید رعایت شود تا این حساب لیمیت شود؟

برای این منظور ، با توجه به اینکه پس از افتتاح حساب پی پال در ماه های اولیه ، معمولا سه ماه اول ، محدودیت هایی برروی تراکنش های ورودی شما وجود دارد ، و با توجه به اینکه حساب پی پال شما جدید می باشد ، حساسیت ها برروی حساب شما بیشتر خواهد بود. لذا راهکار پیشنهادی این است که از ورود مبالغ سنگین به حسابتان خودداری کنید و سعی کنید که در دوره ی یک یا دو ماهه اول با مبالغ کم کار کنید و مورد دیگری که مهم می باشد، تراکنش های شما نباید با آی پی ایران و آدرس و یا اسمی از ایران باشد.

 

مراحل کلی سفارش

1- ثبت سفارش و ارسال مدارک

2- تایید مدارک و شروع فرایند

3- تحویل سفارش

مبلغ سفارش 3,550,000 تومان

جهت ثیت سفارش با شماره 09109404811 تماس بگیرید.

                                          

  • مهریار مهدوی نادری